Inici | Presentació | Itineraris | Tallers | Activitats | Horaris | Inscripcio | Espai Virtual | Lloc de realització

Informacions


Companyes i companys,

Comencem l'escola d'estiu del 2013. Com sabeu aquest any tenim dues seus presencials  una a Barcelona i altre a Sant Feliu de Llobregat. El dilluns farem la conferència d'inauguració a les 9.30 a Barcelona  i  a les 19 hores a Sant Feliu.

Prèviament a l'Escola d'Estiu ja hem fet algunes activitats com el Laboratori Ettore Gelpi i les Jornades eines per a la gestió de les emocions. Alguns de vosaltres ja heu participat en aquestes activitats i potser ara completareu la vostra formació.També el dia 26 es va fer la Conferència inicial comuna a totes les Escoles d'Estiu de Catalunya  2013 (Virtual)  amb el títol : " Educar i aprendre en un nou escenari: noves idees i noves pràctiques " a càrrec de Cèsar Coll. Quan tinguem el link per poder-la visionar us el facilitarem.

A partir del dia 5 de juliol començaran els itineraris virtual.

Els que comenceu els itineraris presencial ara tindreu també un espai virtual per treballar i al que s'accedeix des de la nostra web ( botó Espai Virtual)

Si coneixeu alguna persona que vulgui participar en alguna activitat puntualment com ara les conferències o els tallers de dimarts, poden venir lliurement.

Demà Inaugura l'escola Albert Gelpí. Pedagog i professor de la UB. Amb el tema: Recuperar el futur: iniciativa i compromís.

Com veieu hem preparat amb cura i carinyo un conjunt d'activitats que esperem que contribueixin a la comunicació, la formació i la millora de l'acció educativa amb persones adultes a Catalunya.

Aquest proper any celebrarem el centeneari de les Escoles d'Estiu de Catalunya, una activitat col·laborativa que des de fa un segle organitzem mestes i educadors de Catalunya per millorar l'educació del nens, joves i adults del nostre entorn.

Qualsevol altra informació o proposta ens la podeu fer arribar a l'adreça electrònica educacioadults@gmail.com També ens podreu seguir per twiter a @educadults

Salutacions cordials,Angel Marzo

Secretaria de l'Escola d'Estiu de Persones Adultes